VELKOMMEN TIL FAGDAG 2.12 PÅ TERNINGEN ARENA.

SMISO Elverum, Sykehuset Innlandet,- avd for habilitering og Høgskolen i Hedmark ønsker velkommen til spennende fagdag på Terningen Arena, fredag 2 desember.

 kurs-2-des
Temaet er psykisk utviklingshemming og seksualitet, og hva vi gjør ved mistanke om vold og seksuelle overgrep. Fokus er også seksualitet som tema i arbeid med psykisk utviklingshemmede generelt. Målsetting med kurset er å styrke avdekkings- og handlingskompetansen blant alle som jobber med eller er i kontakt med psykisk utviklingshemmede barn, unge og voksne. Viste du at psykisk utviklingshemmede og funksjonsnedsatte er 2-3 ganger mer utsatt for vold og seksuelle overgrep enn funksjonsfriske?  Overskrift for dagen er:  

«Utfordringer knyttet til psykisk utviklingshemmede og seksualitet»

Hva gjør vi ved mistanke om vold og seksuelle overgrep?

Styrk din avdekkings- og handlingskompetanse.                                                


Forelesere er Wenche Fjeld – som er sexolog, forfatter av flere fagbøker på området og seniorrådgiver på Barnehuset i Hamar. Rolf Arne Sætre, politioverbetjent ved KRIPOS og jobber spesielt med sårbare personer utsatt for vold og overgrep, og Hedda Sivertsen Lervold, spesialvernepleier ved Sykehus Innlandet, avd for habilitering.
Klikk på denne lenken  invitasjon-til-fagdag-2-12 for å få opp invitasjonen med informasjon om påmelding, foredragsholderne og praktiske opplysninger. Der finner du også lenke til påmelding via Questionare, en påmeldingsordninger hvor du betaler samtidig som du melder deg på. (Det sendes ikke ut faktura). Kurset er rimelig og koster kun 200 kr inkludert lunsj/kaffe/te/frukt.

Velkommen til en viktig fagdag!
Ved evt. spørsmål ta kontakt med Heidi Dalby Moe SMISO Elverum 97159810/ 41269036

 

Translate »