PRAKTISK INFORMASJON TIL KURSDELTAKERE 19.11.2019

KJÆRE KURSDELTAKERE TIL “OM KROPPEN I TRAUMER – OM TRAUMER I KROPPEN”

Kurset holdes i Kirkevegen 47, i Helsehuset rett ved Elverum sykehus. Vi skal være i det store auditoriet like ved legevaktresepsjonen.

Gå inn hovedinngang, ta til venstre og følg skilter til registrering og kaffe / te og frukt.

Når det gjelder parkering så er nok ikke Elverum som by først og frem kjent for sine storslåtte parkeringsfasiliteter, så vi oppfordrer sterkt til at de som kan kjører sammen. Dere vil kunne finne noen ledige plasser på Helsehusets parkeringsplasser, men vi har laget en avtale med Kiwi Fjeldset som ligger like ved Helsehuset. Der kan kursdeltakere parkere på nordsiden av Kiwis parkeringsplass. Bare kjør forbi Helsehuset Stendi og beredskapssentralen/brannstasjon og fortsett å kjøre fremover til du ser Kiwi butikken på din venstre side. (Det betyr parkeringsplassene som ikke er rett ved inngangen til Kiwibutikken, men litt lenger unna hovedinngangen.)

Vi har også fått tillatelse fra YC Eiendom om tillatelse til å benytte parkeringsplasser ved Bowlingen/Bryggeriet. (Kirkvegen 58) Plassene ligger da på sydsiden av Bryggeri-bygget, altså ikke inne på det asfalterte Bryggeriområdet men på utsiden av gjerdet/skigarden.

I sentrum er det parkering med parkeringsskive for to og to timer, på sykehuset kan man betale for å stå en hel dag, ellers kan man parkere i nærheten der hvor det går an og er lov til å parkere.

Alle presentasjoner fra dagen vil etter kurset bli lagt ut for nedlasting på vår hjemmeside: www.smisoelverum.no på våre kurs og konferansesider.

Velkommen til kurs. 

Translate »