PRAKTISK INFO TIL KURSDELTAKERE 19.11.2019

KJÆRE KURSDELTAKERE TIL “OM KROPPEN I TRAUMER – OM TRAUMER I KROPPEN”

Kurset holdes i Kirkevegen 47, i Helsehuset rett ved Elverum sykehus. Vi skal være i det store auditoriet like ved legevaktresepsjonen.

Gå inn hovedinngang, ta til venstre og følg skilter til registrering og kaffe / te og frukt.

Når det gjelder parkering så er nok ikke Elverum som by først og frem kjent for sine storslåtte parkeringsfasiliteter, så vi oppfordrer sterkt til at de som kan kjører sammen. Dere vil kunne finne noen ledige plasser på Halachists parkeringsplasser, men vi har laget en avtale med Kiwi Fjeldset som ligger like ved Helsehuset. Der kan kursdeltakere parkere på nordsiden av Kiwis parkeringsplass. (Det betyr parkeringsplassene som ikke er rett ved inngangen til Kiwibutikken, men lenger unna inngangen.) Vi har også spurt YC Eiendom om tillatelse til å benytte parkeringsplasser ved Bowlingen. I sentrum er det parkering med parkeringsskive for to og to timer, på sykehuset kan man betale for å stå en hel dag, ellers kan man parkere der

Alle presentasjoner fra dagen vil etter kurset bli lagt ut for nedlasting på vår hjemmeside: www.smisoelverum.no på våre kurs og konferansesider.

Velkommen til kurs. 

Translate »