Kurs / konferanse

KJÆRE KURSDELTAKERE TIL “OM KROPPEN I TRAUMER – OM TRAUMER I KROPPEN”

Kurset holdes i Kirkevegen 47, i Helsehuset rett ved Elverum sykehus. Vi skal være i det store auditoriet like ved legevaktresepsjonen.

Gå inn hovedinngang, ta til venstre og følg skilter til registrering og kaffe / te og frukt.

Når det gjelder parkering så er nok ikke Elverum som by først og frem kjent for sine storslåtte parkeringsfasiliteter, så vi oppfordrer sterkt til at de som kan kjører sammen. Dere vil kunne finne noen ledige plasser på Helsehusets parkeringsplasser, men vi har laget en avtale med Kiwi Fjeldset som ligger like ved Helsehuset. Der kan kursdeltakere parkere på nordsiden av Kiwis parkeringsplass. Bare kjør forbi Helsehuset Stendi og beredskapssentral/brannstasjon og fortsett å kjøre fremover til du ser Kiwi butikken på din venstre side. (Det betyr parkeringsplassene som ikke er rett ved inngangen til Kiwibutikken, men lenger unna inngangen.)

Vi har også fått tillatelse av YC Eiendom om å benytte parkeringsplasser ved Bowlingen/Bryggeriet. (Kirkevegen 58). Plassene ligger da på sydsiden av Bryggeri-bygget, altså ikke inne på det asfalterte Bryggeriområdet men på utsiden av gjerdet/skigarden.

I sentrum er det parkering med parkeringsskive for to og to timer, på sykehuset kan man betale for å stå en hel dag, ellers kan man parkere i nærheten der hvor det går an og er lov til å parkere.

Alle presentasjoner fra dagen vil etter kurset bli lagt ut for nedlasting på vår hjemmeside: www.smisoelverum.no på våre kurs og konferansesider.

Velkommen til kurs. 

REGULERINGSHEFTE FRA WORKSHOP: Reguleringhefte kurs 2019

19 november VI MARKERER VERDENSDAGEN FOR FOREBYGGING AV SEKSUELLE OVERGREP MED FAGSEMINAR:PÅMELDINGSFRIST 25.10

“OM KROPPEN I TRAUMER – OM TRAUMER I KROPPEN”

Hva vet du om sammenhengen mellom mellom kropp og

traumer?  Nye veier til forståelse og håndtering av smerteuttrykk etter traumatisk stress.

 

Foredragsholder er psykologspesialist Jessica Harnischfeger og spesialrådgiver/fysioterapeut Anne Grete Myklebust ved RVTS Øst.

Kurset blir arrangert i samarbeid med RVTS Øst og vil være relevant for alle som jobber med mennesker – (både barn – unge og voksne ) og som strever med livene sine etter traumatisk stress og overveldende hendelser.

Særlig relevant for ansatte rus og psykisk helseteam, helsesykepleiere, sosiallærere, lærere, barneverntjeneste, PPT, pedagoger, kommunepsykologer, kommunelege, barnehage- og skoleansatte og alle ansatte i barne- ungdoms og voksenpsykiatrien, arbeid med flyktninger og i Frisklivssentraler,

Her inviteres kursdeltakeren til å ha en dobbel oppmerksomhet gjennom dagen- Fokus på regulering av deg selv som hjelper og på de du skal hjelpe

 

Tid:  Tirsdag 19.november, klokken 08:30 – 12:30  for eksterne deltagere. Kurset varer til 15.30 for deltakere fra senterets 8 bidragskommuner

Sted: Helsehuset i Elverum. Kirkeveien 47, rett bak sykehuset.

Vi skal være i det store auditoriet. Kurset har enkel lunsj, frukt, te og kaffe. Påmeldingsfrist er 25 okt og det er få antall plasser, så vær rask.

Se programmet for detaljer. PROGRAM -Om kroppen i traumer – om traumer i kroppen

 

Tilhører du en våre bidragskommuner (Elverum, Åsnes, Våler, Engerdal, Grue,Nord Odal, Åmot og Trysil) ta kontakt med enhets/sektorleder helse i din kommune og hør om de har flere gratisplasser tilgjengelig. Hver kommune har 10 plasser.

Gå inn på denne lenken Invitasjon til bidragskommuner pdf dersom du ønsker bidragskommuneplass og på denne lenken Invitasjon til fagseminaret Om kroppen i traumer Om traumer i kroppen  for å lese mer om seminarets faglige innhold og om forkunnskaper som kursets innhold er fundert på.

KURSET ER FULLTEGNET OG PÅMELDING LUKKET.

Betaling skjer altså via Vipps, men er dere 5 eller flere fra samme arbeidssted kan vi sende ut samlefaktura.

Vippsnummer er 503968 og merk innbetaling med “Kurs kropp”

VELKOMMEN TIL EN SPENNENDE OG VIKTIG FAGDAG

 

 

Translate »