Kurs / konferanse

Førstkommende kurs: 19 november VI MARKERER VERDENSDAGEN FOR FOREBYGGING AV SEKSUELLE OVERGREP MED FAGSEMINAR:

“OM KROPPEN I TRAUMER – OM TRAUMER I KROPPEN”

Hva vet du om sammenhengen mellom mellom kropp og

traumer?  Nye veier til forståelse og håndtering av smerteuttrykk etter traumatisk stress.

 

Foredragsholder er psykologspesialist Jessica Harnischfeger og spesialrådgiver/fysioterapeut Anne Grete Myklebust ved RVTS Øst.

Kurset blir arrangert i samarbeid med RVTS Øst og vil være relevant for alle som jobber med mennesker – (både barn – unge og voksne ) og som strever med livene sine etter traumatisk stress og overveldende hendelser.

Særlig relevant for ansatte rus og psykisk helseteam, helsesykepleiere, sosiallærere, lærere, barneverntjeneste, PPT, pedagoger, kommunepsykologer, kommunelege, barnehage- og skoleansatte og alle ansatte i barne- ungdoms og voksenpsykiatrien, arbeid med flyktninger og i Frisklivssentraler,

Her inviteres kursdeltakeren til å ha en dobbel oppmerksomhet gjennom dagen- Fokus på regulering av deg selv som hjelper og på de du skal hjelpe

 

Tid:  Tirsdag 19.november, klokken 08:30 – 12:30  for eksterne deltagere. Kurset varer til 15.30 for deltakere fra senterets 8 bidragskommuner

Sted: Helsehuset i Elverum. Kirkeveien 47, rett bak sykehuset.

Vi skal være i det store auditoriet. Kurset har enkel lunsj, frukt, te og kaffe. Påmeldingsfrist er 1 nov og det er få antall plasser, så vær rask.

Se programmet for detaljer. PROGRAM -Om kroppen i traumer – om traumer i kroppen

 

Tilhører du en våre bidragskommuner (Elverum, Åsnes, Våler, Engerdal, Grue,Nord Odal, Åmot og Trysil) ta kontakt med enhets/sektorleder helse i din kommune og hør om de har flere gratisplasser tilgjengelig. Hver kommune har 10 plasser.

Gå inn på denne lenken Invitasjon til bidragskommuner pdf dersom du ønsker bidragskommuneplass og på denne lenken Invitasjon til fagseminaret Om kroppen i traumer Om traumer i kroppen  for å lese mer om seminarets faglige innhold og om forkunnskaper som kursets innhold er fundert på.

Gå til denne lenken for å melde deg på. https://smisoelverum.no/test-av-pamelding/

Betaling skjer altså via Vipps, men er dere 5 eller flere fra samme arbeidssted kan vi sende ut samlefaktura.

Vippsnummer er 503968 og merk innbetaling med “Kurs kropp”

VELKOMMEN TIL EN SPENNENDE OG VIKTIG FAGDAG

 

 

Translate »