Gradvis og forsiktig gjenåpning av tilbud

VIKTIG INFORMASJON TIL BRUKERE AV SMISO ELverum vedrørende gradvis gjenåpning av sentret:

Fra 25.mai vil vi åpne for mulighet for samtaler innendørs og innomstikk/ åpent hus 1 dag i uken. For å kunne få til dette stilles det krav til oss om smittevern, slik at alle skal være så trygge som mulig. For de av dere som syntes det har fungert greit med samtaler på telefon / Teams eller som «Walk & talk» utendørs, er det fint å fortsette med det frem til sommeren. Der behovet er stort kan vi tilby samtaler i kurslokalet i 2 etg, hvor det er større plass. Snakk med din faglige veileder så finner dere sammen ut av hva som fungerer best.

Vi kommer desverre ikke til å kunne arrangere sommeravslutning i år og satser heller på en oppstarts-samling i løpet av høsthalvåret. Senteret vil være stengt i fellesferien, uke 28- 31.

Åpent hus/ innomstikk vil åpne fra og med uke 22 og bli på onsdager fra kl 11 til 13. Dette gjennomføres heretter i 2 etg hvor det er større plass, og det vil da bli kortere tidsrom enn før på grunn av smittehensyn. Vi må også innføre påmelding innen kl 12 dagen før ved sms til tlf: 97159810 og det er max 5 stk. («Først til mølla» prinsippet som gjelder.)

Yogagruppen streamer kl 10 på facebook på fredager inntil videre beskjed blir gitt og psykoedukativ gruppe avventer nærmere beskjed fra Siri om mulig oppstart i juni.

Det forventes at man setter seg grundig inn i smittevernreglene:

GRUNNLEGGE SMITTEVERNSREGLER

 

Informasjon til brukere mai 2020

Translate »