FULLTEGNET: FAGSEMINAR 19 NOV “OM KROPPEN I TRAUMER – OM TRAUMER I KROPPEN” Praktisk info:

Når:
19/11/2019 heldags
2019-11-19T00:00:00+01:00
2019-11-20T00:00:00+01:00
Hvor:
Helsehuset, Elverum. (Auditoriet)
Kirkevegen 47
Elverum
Pris:
300 kr inkl lunsj
Kontakt:
Heidi Dalby Moe - Daglig leder
97159810 / 41269036

OM KROPPEN I TRAUMER – OM TRAUMER I KROPPEN

Hva vet du om sammenhengen mellom mellom kropp og

traumer?  Nye veier til forståelse og håndtering av smerteuttrykk etter traumatisk stress.

 

Foredragsholder er psykologspesialist Jessica Harnischfeger og spesialrådgiver/fysioterapeut Anne Grete Myklebust ved RVTS Øst.

Kurset blir arrangert i samarbeid med RVTS Øst og vil være relevant for alle som jobber med mennesker – (både barn – unge og voksne ) og som strever med livene sine etter traumatisk stress og overveldende hendelser.

Særlig relevant for ansatte rus og psykisk helseteam, helsesykepleiere, sosiallærere, lærere, barneverntjeneste, PPT, pedagoger, kommunepsykologer, kommunelege, barnehage- og skoleansatte og alle ansatte i barne- ungdoms og voksenpsykiatrien, arbeid med flyktninger og i Frisklivssentraler,

Her inviteres kursdeltakeren til å ha en dobbel oppmerksomhet gjennom dagen- Fokus på regulering av deg selv som hjelper og på de du skal hjelpe

 

Tid:  Tirsdag 19.november, klokken 08:30 – 13:30 – (Kurset varer til 15.30 for de som har fått bidragskommuneplasser). 

Sted: Helsehuset i Elverum, Kirkeveien 47, rett ved sykehuset. Vi skal være i det store auditoriet.

Kurset har enkel lunsj, frukt, te og kaffe til alle påmeldte.

Se programmet for detaljer. PROGRAM -Om kroppen i traumer – om traumer i kroppen

 

Tilhører du en våre bidragskommuner (Elverum, Åsnes, Våler, Engerdal, Grue,Nord Odal, Åmot og Trysil) ta kontakt med enhets/sektorleder helse i din kommune og hør om de har flere gratisplasser tilgjengelig.

Ønsker du bidragskommuneplass går du inn på denne lenken Invitasjon til bidragskommuner pdf   for å lese mer om seminarets faglige innhold og om forkunnskaper som kursets innhold er fundert på.

Alle andre interesserte kan gå inn å lese på denne lenken Invitasjon til fagseminaret Om kroppen i traumer Om traumer i kroppen

Kurset koster 300 kr og påmelding skjer via kontaktskjema på kurssidene våre. KURSET ER NÅ FULLTEGNET OG PÅMELDINGEN ER LUKKET.

Betal via Vippsnummer 503968 og merk innbetaling med “Kurs kropp”. Er dere flere enn 5 fra samme arbeidsted kan vi sende ut et samlefaktura i etterkant.

Vi legger ut presentasjonene fra dagen i etterkant på våre kurs og konferansesider.

VELKOMMEN TIL EN SPENNENDE OG VIKTIG FAGDAG

_____________________________________________________________________________________________________________________________

PRAKTISK INFORMASJON TIL DELTAGERE:  “OM KROPPEN I TRAUMER – OM TRAUMER I KROPPEN”

Kurset holdes i Kirkevegen 47, i Helsehuset rett ved Elverum sykehus. Vi skal være i det store auditoriet like ved legevaktresepsjonen.

Gå inn hovedinngang, ta til venstre og følg skilter til registrering og kaffe / te og frukt.

Når det gjelder parkering så er nok ikke Elverum som by først og frem kjent for sine storslåtte parkeringsfasiliteter, så vi oppfordrer sterkt til at de som kan kjører sammen. Dere vil kunne finne noen ledige plasser på Helsehusets parkeringsplasser, men vi har laget en avtale med Kiwi Fjeldset som ligger like ved Helsehuset. Der kan kursdeltakere parkere på nordsiden av Kiwis parkeringsplass. (Det betyr parkeringsplassene som ikke er rett ved inngangen til Kiwibutikken, men lenger unna inngangen.) Vi har også spurt YC Eiendom om tillatelse til å benytte parkeringsplasser ved Bowlingen. I sentrum er det parkering med parkeringsskive for to og to timer, på sykehuset kan man betale for å stå en hel dag, ellers kan man parkere der

Alle presentasjoner fra dagen vil etter kurset bli lagt ut for nedlasting på vår hjemmeside: www.smisoelverum.no inne på våre kurs og konferansesider.

Velkommen til kurs. 

Translate »